Bine v-am gasit!

Deoarece de fiecare data cand gatim acasa, devenim brusc „Master Chef” (sau cel putin incercam!) si multe dintre retete chiar ne-au incantat papilele gustative, eu si sotia mea, ne-am gandit ca ar fi interesant sa impartasim tuturor aceste „Delicii Culinare” !

Detestam mancarea asa-zisa „Junk Food” pe care o gasim la restaurantele din mall-uri si la toate colturile de strada, dar apreciem rafinamentele culinare din restaurantele care se respecta, dar pentru ca nu putem frecventa restaurantele in fiecare zi,  gatim acasa din ingrediente cat mai naturale si fara e-uri diverse retete inventate de catre noi sau pur si simplu testate intamplator la prieteni, rude sau cunostinte.

Incepand de astazi vom incerca sa va prezentam cat mai pe larg ingredientele folosite, recipientele (aici sunt mai multe de spus!), modul de preparare si la final produsul finit prin imagini cat mai detaliate.

Speram ca prin ceea ce va vom arata sa incercati si dvs. acasa aceste retete si cat mai multi dintre cei care mananca Fast Food sa renunte la acest obicei nesanatos.

Pofta Buna!

2 Responses to “Bine v-am gasit!”

Leave a Reply